Contest Mortar Board: The Beauty In Ugly

Hye...

Entri kali ini masih tentang contest jugak, kira siri ke-2 la untuk contest yang sama. Anda boleh klik di sini: Contest Mortar Board: The Beauty In Ugly.


Hadiah-hadiah cun menanti anda, tunggu apa lagi..

Puteri dapat ilham malam tadi sebelum tidur,,haha.terus tulih..

Jadi en. edy ini ucapannya.

" Tiada ucapan yang terindah selain daripada sekalung tahniah diatas kejayaan mu mengharungi segala cabaran dan dugaan sehingga berjaya menggengam segulung ijazah. Semoga hari Konvokesyen menjadi detik terindah dalam hidup mu."
(30 patah perkataan)

Disebabkan Puteri tak banyak follower lagi, Jadi Puteri tag sorang je

Yang lain jangan lupa masuk ye :)

4 comments:

  1. wah...thanks sudi join contest ni buat kali kedua...ada apa2 nak edit tak??hehe..good luck k..:)

    ReplyDelete
  2. haha..ur welcome..stakat ni takde lagi nak edit..haha

    ReplyDelete

Copyright © 2011-2012. All right reserved by Puteri