Review: Lancome Midnight Rose Perfume

Hi Berjumpa lagi semua...


Harini nak bercakap tentang Perfume atau Minyak wangi, Puteri takde la gila sangat nak beli minyak wangi tapi kalau kuar tu mesti nak kene pakai.

Kali ni nak kongsi tentang Lancome Midnight Rose...


Puteri tak pandai nak review sal minyak wangi ni..Pape baca je la eh.. :)

Hari tu jalan-jalan kat Gurney, nampak dorang promote perfume ni. Mula-mula tahan diri nak beli tapi akhirnya tertewas..LOL..Owh sebelum ni Puteri ada beli Lancome Tresor In Love..Bau die sangat best, sweet dan lasting.

Kalau nak compare 2 sisters ni, Midnight Rose ni bau lagi kuat dari Tresor In Love tapi tak menyengit hidung. Tapi Puteri still suka 2 2 minyak wangi ni.

Sebelum ni Puteri beli dapat Lotion badan dengan Shower cream.


Dalam kotak ni ada 3 items, Perfume, mascara dan pencil liner.

Hampir terlupa, 1 set ni harga RM165, Thanks to Waa sebab tnya :)



See the main course first...



Yang ni 30ml , leh bawak g travel :)



Yang ni Hypnose Doll Eyes. Sangat-sangat suka mascara ni, nanti nak beli actual size pulak.
Anda akan dapat effect mata macam doll tu, tahan lama then sangat mudah ditanggalkan guna air je.
Yang paling menarik bau die bau rose! sangat best.
Yang terakhir...


Le Crayon Khol Noir

Warna hitam, macam eyeliner yang lain jugak, takde beza pape pun.

Overall, memang berbaloi beli Lancome Midnight Rose ni...

Jika ada sebarang komen atau pendapat boleh la tulis kat bawah ni ye..

Boleh bagitau Perfume kegemaran anda!

Jumpa lagi semua! :)

~XOXO~



10 comments:

  1. bestnye! dpt alat makeup sekali! sy mcm suke jugak perfume ni sbb Emma Watson yg jd ambassador. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl2..hehe..best bangat...tak rugi beli

      Delete
  2. Ramai yang kata perfume ni bestt. Saya pulak hari tu nak beli yg lancome ni jugak alih2 terbeli oh lola. Terpengaruh dgn sales girls tuu. Hehehe

    ReplyDelete
  3. Saya beli minyak wangi ini kat http://oohwangi.blogspot.com/2012/06/lancome-perfume-tresor-midnight-rose.html for my wife birthday present order online then sent to her office.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih infonya gan.
    Lumayan buat nambah wawasan.

    Gema Parfum :
    Parfum Lancome.

    ----------

    ReplyDelete
  5. perfume ni memang sedap... apa kata korang cuba perfume kt sini... tq

    http://aromaperfume2u.com/

    ReplyDelete
  6. singgah la di ig sy syuhadasufian :) sy menjual pelbagai original rejected perfume dan harga tidak cecah 150 keatas..

    ReplyDelete

Copyright © 2011-2012. All right reserved by Puteri