My 45 Minutes Makeup Haul

Hai dan salam semua...

Selamat berjumpa untuk edisi malam kali ini..hehe..Quicky update je..1hb dengan 15hb memang hari yang Puteri tunggu setiap bulan sebab dapat gaji kan..dapat gaji terus g Queensbay kuar duit dan jalan-jalan sekejap.Pergi pun dah dekat maghrib, jadi cepat-cepat jalan pergi Etude House pastu Watsons..



Meh baca lagi..


Tada...


Tak banyak pun, sebab tergesa-gesa nak balik. Yang paling Puteri nak beli adalah Cupcake dari Etude House...Kawai!! (^__^)


Sweet Eye Cupcake
Sweet Eye Cupcake didatangkan dengan 5 warna yang menarik, tapi yang paling menarik warna yang di atas ni la (#5 GRAY BROWN & SMOKEY BLACK), RM39.90 rasa cam nak makan je.hehe..Nak beli warna yang lain jugak nanti. Puteri akan buat review dan tutorial guna eyeshadow ni ye.

Beli 1 percuma 1
Dua di atas ni pencuci muka, tak plan nak beli tapi sales gal tu suruh beli..Jadi terbeli la.. RM19.90 dapat percuma 1. Yang biru tu cam  yogurt + losyen.


Yang ni pulak Makeup Fixer RM26.90, lepas mekap semburkan kat muka , jadi mekap tahan lebih lama.Tak pernah cuba pun, Puteri baca je, teringin nak tahu elok ke pakai benda alah ni.Nanti dah pakai Puteri gtau hasilnye camane. Yang terakhir beli tools untuk kilat kan kuku tu..masa bosan2 suke tonyoh kuku dengan alat tu.ngee



Yang ni semua dapat percuma dari Etude House, Kalo belian lebih RM30 dapat yang pek warna oren tu dan belian lebih RM50 dapat kotak warna putih tu..Jadi split 2 bil dapat free 2 2.

Kat Watson, Puteri hanya beli lipstik Rimmel ni Lasting Finish Lipstick in Pink Blush RM19.190.


Maaf ..blur sikit.
Tu sahaja untuk kali ini, Puteri masih tengah kumpulkan hadiah untuk Giveaway Puteri nanti. Tak sabar nak buat Giveaway ni..

Nite Ladies! :)

9 comments:

  1. wah, thank you for the info pasal etude house! ade buy 1 free 1 ke? *excited excited*..=D
    nice haul~ ^^ will be waiting for the proof 10 spray and cupcake review.. =))

    ReplyDelete
  2. lama tak dengar citer puteri. akak pun tgh cari fixing spray. nnt review eh thanks!

    ReplyDelete
  3. hai, i baru balik dari watsons
    betul ke rimmel rm19.90 :(
    sebab i tgk tadi rm27 ++
    rugi nye tak beli :((

    ReplyDelete
  4. AISYAH: hehe..thanks dear sebab slalu jenguk sini.tak sabar gak nk review tentang spray tu.. :)

    MISS SYUKUR:tak guna lagi spray tu..hope ok la tak bagi kesan buruk pada muka, risau jugak..huhu

    WAaA: Yup rm19.90, masa puteri pergi tu, ari akhir promosi 28hb, mungkin lepas tu harga die jadi harga asal..thanks waa dtg bc review puteri :)

    ReplyDelete
  5. sy pon suke etude house ;)))

    ReplyDelete
  6. Hye Noni...Same la kite..favorite makeup line..hehe

    ReplyDelete
  7. omg babe... i faham perasaan u pasal etude house nyer makeup. i'm in love with their product lebih2 lg time sales! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi gina..tu la..kalau g etude house msti tak leh balik dengan tgn kosong..huuu

      Delete
  8. Putri...bestnyea produk etude house tuu..anis dh lme berkenan kt produk etude ni tp syg dkt kelantan ni xde franchais etude house ni..so bad

    ReplyDelete

Copyright © 2011-2012. All right reserved by Puteri