My First give away by Modbox !


Salam semua...

Dah bulan 11..pejam celik pejam celik sat je masa berlalu..Maaf tahun ni agak sibuk sikit terutama lepas bertunang sebab busy wat bunga telur, rajin sangat nak wat sendiri amik kau..haha

Ok..hari ni nak wat Giveaway dari Modbox, finally..

Tau Modbox tu pe? Xtau,, jom baca lagi..oh ya jangan lupa join Giveaway ni ye.. :)



Mungkin ramai tak tau pasal Modbox ni termasuk Puteri, sebenarnya Modbox ni baru je start kalau tak salah awal bulan 11 kot, xsure sangat.

Modbox is a Beauty box subscription service, maksudnye dorang adalah satu company yang sediakan service untuk bagi peluang kat u olls semua untuk cuba few beauty products. Dorang ni partner dengan beauty brands.

Jadi tiap bulan dia akan bagi anda 1 beauty box contoh macam kat bawah ni..menarikkan!



Beauty products tu dia akan bagi dalam bentuk sample tapi xde la la kecik sangat, sedang2 sesuai untuk kita cuba. Bukan mekap je tau ada skincare, hair product, skin product, macam - macam la. :)

Yang menariknya dorang tak kan bagitau dorang akan bagi apa untuk bulan tu. Jadi ada suprise la tiap bulan. Mesti tak sabar nak tengokkan dalam kotak tu ada apa kan. 



Tapi kalau anda nak beauty box ni ada kene subscribe dulu plan dorang. Ada 4 plan semua seperti dibawah:




Jadi terpulang pada anda nak subscribe plan yang mana satu. Kalau nak cuba mungkin boleh subscribe plan yang pertama tu RM19 je sebulan then anda boleh dapat few products okay la kan. 

Puteri rasa bagus jugak, xmembazir sangat dari pada anda beli full size kan, contoh kalau anda tak suka takda la rasa rugi sangat dan kalau rasa best baru la anda beli full size pulak kan.

Untuk pengetahuan semua, dorang akan start hantar box ni mulai awal bulan 12 ni. Sebagai permulaan, 3 readers blog Puteri yang subscribe plan dorang akan terima free 1 Beauty box bulan 12 ni! Yay!

So, apa yang anda perlu buat adalah subscribe plan tu then bila sampai kat screen macam kat bawah ni anda kena masukkan promocode "sayasukamekap123". Mudah je.




Payment akan dibuat melalui credit card sahaja. Jadi 3 yang terpantas, dorang akan start charge card anda bulan 1 tahun depan. Contoh kalau lepas anda dapat free box tu dan anda rasa xbest anda boleh cancel subscription anda so dorang takkan charge card anda lagi sebab bulan 1 baru dorang charge.

Jadi sapa cepat dia dapat ye...Jadi cepat2 subsribe untuk dapatkan free 1 box ni.. 3 yang terpantas je tau..Kalau lambat sorry la, tapi boleh je nak subscribe takde halangan pun.


Untuk maklumat lebih lanjut anda boleh layari laman web mereka di www.modbox.com.my atau di Facebook type : Modbox.

Okay la, Puteri harap anda enjoy dengan modbox, Puteri pun tak dapat beauty box ni lagi, tak sabar nak tengok! hehe..Nanti pas dapat Puteri share ngan anda semua okay.

So join la giveaway ni cepat, 3 yang terpantas sahaja akan dapat!

First come first serve..haha

Oh ya, Makeup sales tu Puteri akan buat lepas ni tau..so tunggu... :)

Jumpa lagi semua..Nite!

~XOXO~



s








8 comments:

  1. Replies
    1. shu..tu la pasai..kalau tak puteri rasa mesti ramai yg subscribe

      Delete
  2. wah, RM19? murahnye! I saw quite a few beauty subscription box services springing up in Malaysia but I think this one is the cheapest by far. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..pe lagi try la subscribe..ngee

      Delete
  3. Replies
    1. tak boleh, haritu tnya dah, dia cakap kene guna Credit card..huu

      Delete
  4. murahnye~~lame x jenguk blog puteri..rindunye..hehe :D

    ReplyDelete
  5. 안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

Copyright © 2011-2012. All right reserved by Puteri