Finally... I got NAKED!!

Hai dan Salam sayang semua..


Sorry for the long silence...Weekend baru ni Puteri pergi KL..Lame sangat tak pergi, tapi dapat jugak pergi, jalan-jalan melihat alam..haha



Finally, Puteri dapat jugak benda yang Puteri idam-idamkan selame ni..hehe..I got Naked Pallete from Urban Decay..
Sebab utamanya sebab ramai orang cakap pallete ni warnanya sangat cantik dan natural. Puteri memang suke warna-warna yang natural ni sebab kite boleh pakai everyday dan tak kire masa. 


Ada 12 warna, boleh wat smokey eye jugak atau pun natural look.. Sesuai untuk g kerja atau berjalan2..

Harga RM175 mungkin agak mahal tapi pelaburan yang baik..haha

Sebelum terlupa..Special thanks to My dearest BF..Mr Faizal sebab bawak pergi Sephora dan tolong bayarkan sekali..So happy.. (^___^)

Puteri de jugak beli mekap dari Max Factor..So stay tune ya!  :)

See ya Ladies!

~XOXO~

13 comments:

  1. wow..bestnye. sgt mewah

    ReplyDelete
  2. ya allah. beli lagi. hahaha..

    ReplyDelete
  3. aww...jelez!!primer potion x beli?

    ReplyDelete
  4. bestnya ada orang tolong belikan...nnt postla looks dgn palet tu okay :)

    ReplyDelete
  5. Hi anonymous..setakat ni, ni la mekap paling mahal penah de..haha

    ReplyDelete
  6. Nadia: hehe..dah mengidam..kene beli..

    ReplyDelete
  7. Salhah: kebetulan kat naked pallete tu de primer potion tapi saiz kecil la..so puteri tak beli r..hehe

    ReplyDelete
  8. Jess: hehe..so lucky i hv him..haha..i didnt ask but he already promise to bring me there and buy it..ngee

    ReplyDelete
  9. Miss Syukur: hehe..insayAllah t puteri buat look gune pallete ni..sonok sgt.. :)

    ReplyDelete
  10. wahh lucky you :)
    i wish to have it too.
    tapi salu sold out.
    masa u pegi, ada byk?

    ReplyDelete
  11. Hi Waa..sori lambat replied..ms g tu ada bnyk gak..nsb bek la..bile shelf tu kosong die topup ballik pallete tu..hehe.. :)

    ReplyDelete

Copyright © 2011-2012. All right reserved by Puteri